Myskväll och slut sommar

värst vad jag tog tag i bloggandet nu!
har varit ledig idag, sjukt slö förstavecka i skolan. det gillar vi!

kvällens planer har mitt älsk tagit hand om och ska bjuda mig på middag någonstans,
vet inte var än men det blir nog bra, en riktig myskväll med onyttigheter och film ser jag fram emot sen!
funderade på bio, men finns ju inget att se? mamma mia har jag sett, och faktsikt tyckte jag den var klart sevärd, borde kanske ta med mackan på den? kanske inget för han.

nu sitter jag mest och fördriver tid och undrar när faan jag ska lära mig att köra bil?
förhoppningsvis snart

har suttit och fört över och fixat med lite bilder bla från turkiet å sommarn,
jag bjuder er på några


 

          



                                      

jag får väl tacka sommaren för den här gången
...och invänta vintern

ha de bra!



 


Konsum + pensionärer = sant

Varför är alltid alla pensionärer på konsum i smedjan?
det spelar ingen roll vilken tid man är där, man hamnar ändå bakom nån av dom och vill bara hjälpa dom att få fingrarna ur börsen så kön kan rulla framåt!!
varför måste dom pilla i sina myntfack i en kvart innan dom får upp nåt att betala med?
varför väljer jag alltid fel kö?
eller är det bara vi stressade opensionerade som är vana vid att allt ska gå snabbt?
-nej! det är tamejfan något visst med pensionärer och konsum i smedjan!


skola punkt
börjat punkt
otaggad utropstecken

sen finns det några frågeteckenutropsteckenfrågeteckenutropsteckenutropstecken
orsak - oklar
nu ska jag hacka grönsaker och hej!

En hel sommar

Skapa
för första gången sen 28 maj.
hur kan jag ha lagt det här så jävulskt långt åt sidan under en hel sommar?
obegripligt.

nu är jag iallafall tillbaka
och sommaren har varit mer än okej.
om ni är nyfikna så får ni ta del av min sammanfattning av min sommar:

- varit på kirunafestivalen, behövde egentligen långkallingar och vantar, sahara var höjdpunkten och när vi skulle hem på söndagen haglade de...

- jobbat hela jävla juli (förutom sju lediga dagar) på örnvik. oftast gick allt som vanligt men ibland gick allt förvånansvärt bra...

- markus fyllde 19 - fest på midsommar

- lill-gajja blev 18 - fest, rolig fest!

- bott själv hemma hos mamma i princip hela sommaren, vilket innebär att jag har lärt mig att man måste tvätta, sätta på diskmaskinen, vattna blommorna, gå ut med soporna, laga mat och städa. fan, efter ett tag hade jag nästan slut trosor, tyckte de var konstigt att ingen kom in med nytvättade kläder å la dom på sängen, och då slog de mig att, fan, de är nog jag som måste ta tag i tvätten själv! nu är jag redo att flytta.. kanske. i födelsedagspresent fick jag ett lila verktygsset av mamma så jag kan spika upp mina egna tavlor å sånt där händigt haha. hur gulligt som helst.

- i början på juni var jag med pappa och familjen till mallorca en vecka, hade grymt otur med vädret men vi fick göra de bästa av situationen!  ville dock bli neger men de blev ju lite svårt med en dag på stranden...

- pdol fredag, mange och adam tensta, sen pentryt nonstop i tre timmar. ändå kul, och markus var på bordet och skakade inne på kärlekslandet.. inte varje dag!

- lk, vafan hände då. schlager tältet och.. ? en kvart winnerbäck på lördag. en massa thaimat och langos. tappade bort folk. de var som vanligt. men de var kul!

- den 9 augusti for jag å markus till turkiet och var borta en vecka, vilket betyder att jag firade min 18årsdag där nere i värmen! hur nice som helst, åt middag nere vid stranden den kvällen, med varma vindar och ca 30 grader i luften, inklusive lite vin och drinkar.. på dagarna var de mellan 40-45 grader... de var på gränsen till föör varmt! herregud jag orkade ju inte ens pressa! 32 grader i havet, fattar ni de, man kylde inte ens ner sig när man tog ett dopp! här fick jag igen vädret som jag missade på mallorca! och så kommer man hem till det här skitvädret, regn å grått å skolan å se fram emot.. inte lika kul. tack älskling för en supermysig resa <3 du är helt enklet bäst! puss

-viktig punkt. jag får gå lagligt på krogen!! tex på fredag ;)

sen tror jag de tog slut med punkter. massa småsaker som hänt orkar jag inte göra en punkt för så nu tycker jag att jag är färdig med min sammanfattning. vädret här i luleå kunde dock ha varit bättre.

nästa punkt kanske blir att fara ner till umeå till markus syskon och shoppa! ska lägga fram förslaget.

nu sitter jag ensam å övergiven i markus hus medans alla andra jobbar, ska ta mig lite frulle och en dusch strax. ville gå på stan men vädret svek. orkar inte regent. ikväll ska jag och mamma se mamma mia på bio, tror jag hatar musikalfilmer eller vad det nu är, men alla tjatar ju om den så vafan! jag ger den en chans!

ha de så bra allihop och jag lovar att inte vara lika seg med att uppdatera hädan efter :)

Ps. Tack alla för fina och behövliga presenter :)

RSS 2.0