Skola, jobba, sova

den här veckan har varit ungefär så tajt att jag var tvungen att planera när jag skulle ta bort mitt nagellack som hade börjat lossna.
har jobbat varje dag direkt efter skolan (förutom idag :)) till hysat sena kvällar, sen upp till skolan, till jobbet, sova, skola, jobba, ja. och i onsdags jobbade jag till halv 3 på natten, sjuukt. men det har gått oväntat bra och jag har inte alls varit så jäkla trött som jag kan vara :) de är väl nu på fredagkväll som jag känner mig en smula utpumpad.

var på stan en vända efter skolan idag vilket kändes bra eftrsom det var ett tag sen. några plagg hann iaf  med mig hem, då känns dagen fulländad.

medan man själv är hemma här i gråa luleå och sliter på skola och jobb är markus med kompisar i england och lever livet. dom ska se några fotbollsmatcher osv, far runt på olika ställen i england. pratade med han idag då dom var i london och njöt på nåt fint hotell.. hm inte alls avis. dom blir borta åtta dagar och jag har ju fan knappt haft tid att sakna männskan den här veckan haha, skönt att ha haft mycket att göra så att sånt inte hinns med. 

nu sitter jag och väntar på käk som bettan håller på med,
det luktar riktigt smarrigt så ska nog börja avrunda!

Trevlig helg!

koma

nej nu har det gått alldeles för lång tid när jag till och med hade glömt hur man loggar in.
trots ett jullov med väldigt mycket tid så har det inte blivit att blogga på nästan en månad, dålig stil.
nu har iallafall skolan börjat igen och jag kan säga att jullovet var egentligen inte bra alls för mig, nu känns allt jobbigt, tungt att kliva upp, så fort man ska göra en liten sketen uppgift blir det jobbigt, bara för att jag har gått runt i tre veckor och chillat, gjort vad jag kännt för, sovit för länge, vänt på dygnet och allt det där. hoppas jag vänjer mig snart.
och hoppas att det här halvåret går så fort att jag inte hinner tänka.

julafton var som vanligt - ganska hängig, kalle anka, äcklig julmat, god gröt, julklappar och en massa familj. och jag var tomte, framför allt för arvid som fortfarande tror att han finns på riktigt, fick därför lite extra press på mig men det var kul. tomten fick en bra timmlön också så det är klart man vill tjäna en slant.
juldagen var roligare, den var faktiskt extremt kul har jag kommit på. roligaste festdagen under lovet.
sen kom nyår, och jag vet inte ens om jag ids kommentera ett nyår eftersom det är ungefär lika varje år. hade kunnat bli kul men är man gift så är man. hemma vid ett-halv två.
trettondagsafton+grace=feber. efter de låg jag i en säng i tre dagar. kanske fick skylla mig själv, jag vet inte. men hade i alla fall kul tills jag inte kunde ljuga för mig själv att jag har nog feber och jag nä, jag mår nog inte så bra längre. när har jag senast lämnat krogen tjugo över ett? det krävs tydligen feber. ändå for jag med markus till niklas efteråt och såg jvm finalen och den stora gåtan är fortfarande hur jag höll mig vaken hela matchen.


jag vet inte riktigt om de fanns nåt mer att berätta för tillfället. jag måste packa lite och städa  mitt rum nu eftersom jag snart ska till min mor. återkommer när jag har nåt vettigt att skriva, vilket dock kan ta lång tid.

RSS 2.0