Soooooool igen!

Yessss, jag fick smaka på lite sol och bruna axlar igen innan jag börjar jobba :)

Idag har jag och Jennifer varit på arons hela dagen å solat, tittat på gravida magar och små bejbisar med fötter små som jordgubbarna vi åt. Gud så söta dom är! Vi vill också ha en liten bejbis, men de kommer ingen, hur mycket vi än försöker .. hoho
Nu sitter vi och ska boka hotel till sthlm, ska dit å shoppa och mysa i augusti innan skolan börjar, det blir nice!
Och snart ska vi till Miriam och grilla med kanske magda, kanske sandra, kanske mickis, kanske anja (om hon inte är för blyg;)), kanske kanske kanske. vi vet ingenting, bara att det blir vi och miriram. Sen ska jag upp 5 imorgonbitti och ha frukosten på Örnvik. hmm.. känns inte lockande =)

nu ska jag kila, baaajs!

020139935 An introduction to atmospheric Physics...

...lagersaldo 2 st.
Inventerar på mammas jobb.
Hemskt mycket siffror och bokstäver. Onödigt många siffror i artikelnummerna tycker jag.

Förövrigt är det fnurr på tråden
och jag ska chilla i stugan under midsommar. Om det är mysigt eller trist vet jag inte.
Kanske följer Jennifer med.

Glad midsommar på er

Hej utomjordingar

Jaha.
Äntligen så sitter jag här jag också med en blogg, efter många om och men... ( - jag förstod inte var man skulle klicka för att publicera något plus att jag kommenterade mig själv utan att ens veta om det) Intelligent tjej?
Det kan diskuteras.

I alla fall,  jag beslöt mig till slut för att ta steget att dissa mitt block under sängen som jag brukar dra fram
och skriva några rader i lite då och då. När det behövdes. Till skillnad från det här kunde jag skriva allt, varenda liten privat detalj i mitt block som ingen läste. Hoppas jag inte glömmer att varenda jäkel kan läsa det jag skriver här.

Jag vet inte riktigt hur man gör.
För jag vill inte skriva massa konstiga ord som ingen förstår, vilket jag lätt kan göra ibland.


Dagen. Dagens händelser. Skitbra.

Idag har jag varit på information på mitt sommarjobb, tog jättelång tid och hälften av informationen for in genom ena örat och ut genom det andra. Sen for jag till stan och träffade min snuttefia som hade köpt en ny tröja och som sen blev tjurig för att hon trodde att jag tyckte den var ful.
Vi gick till mig och åt romantisk middag i alla fall -korv och makaroner. Efter det blev jag en surmutta för att snuttefia satt och kollade på bärbara datorer på internet när jag ville göra min blogg. Då for snuttefia.

Jag och snuttefia är som ett gammalt gift par.
Varför är vi det, Jennifer?

Efter att snuttefia avlägsnat sig for jag till (det coolaste av allt  på hela dagen) min första basketträning på över ett år! Jag slutade nämnligen förra året, men så skulle dom slå ihop gammla laget igen å köra så varför inte hänga på? Det var väldigt roligt och det kändes som på de gamla goda tiderna igen! :)
Dock var kondisen och tekniken inte riktigt på min sida än...


Nej, vet ni vad, nu ska jag avsluta, bekanta mig lite mer med min blogg och sedan hoppa i säng. Ska upp tidigt och hjälpa mor på jobbet imorrn!
Ha de!

RSS 2.0